Philippines meets Malaysia and Jeroen - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Jeroen en Ivette Langeveld - WaarBenJij.nu Philippines meets Malaysia and Jeroen - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Jeroen en Ivette Langeveld - WaarBenJij.nu

Philippines meets Malaysia and Jeroen

Door: Ivette

Blijf op de hoogte en volg Jeroen en Ivette

11 September 2011 | Maleisië, Kuala Lumpur

Nadat we gisteren (zaterdag) in Kuala Lumpur waren aangekomen en onze spullen hadden uit gepakt, was het tijd om voorzichtig te beginnen om de stad te verkennen. Ons hotel staat aan de Bukit Binting en dit is één van de drukste straten van de stad. Veel winkeltjes, restaurantjes en voetmassagesalons. ’s Avonds is dit het uitgaansgebied. Het was tijd om even een hapje te eten en het krioelde van de mensen. Wel even een overgang van de rustige bergen in Cameron Highlands. Na het eten zijn we naar het grote warenhuis Berjaya gelopen, ook hier was het veel en veel te druk. Tegen half 9 hadden we het eigenlijk wel een beetje gezien, hadden toch wat meer tijd nodig om te acclimatiseren, dus liepen we terug naar het hotel. In het hotel besloten we om nog even een drankje te drinken in het lounge café. Veel mensen zaten er niet, maar het deed wel gezellig aan. Een Irish Coffee en een Rum Coke later, begon er klein coverbandje te zingen in het café. 2 jonge dames en een iets oudere vrouw achter een keyboard. Ze hadden er veel lol in en ze zongen eigenlijk ook wel erg goed, ze zongen allemaal bekende (actuele) popsongs. Op een gegeven moment waren we nog de enige gasten en zij bleven voor ons zingen. Best grappig eigenlijk. In hun eerste pauze liepen ze direct op ons af en stelden zij hun voor. 2 zusjes uit de Filippijnen. Ze vertelden dat zij een contract hadden en dat zij een half jaar in Maleisië in dit hotel optraden. Ze proberen dus bekendheid te krijgen, hiervoor waren ze een half jaar in Singapore geweest. Ze waren enthousiast aan het vertellen en wilden maar al te graag dat wij ze gaan ‘liken’ op Facebook. Geen probleem, komt voor elkaar. Er volgen nog wat fotomomentjes en daarna zongen zij weer verder. Speciaal voor ons, want meer gasten waren er nog niet bijgekomen. En zo hadden we op zaterdagavond een te gekke avond :)

O ja, bij de weblog “Terug naar Kuala Lumpur” zijn nog wat foto’s geplaatst.

X Ivet

• 11 September 2011 - 18:37

Geejee:

Leuk zo'n huiskamerconcert aan de andere kant van de wereld!!! Het is weer ontzettend fijn om al jullie verhalen te lezen.... en mam... treden tellen.... dat doe je thuis maar weer....;-) Dikke kus

• 11 September 2011 - 18:43

Samirah:

Leuk om op deze manier jullie avonturen te lezen, ben alweer benieuwd naar de volgende! :)
    Liefs