Petronas Towers deel 2 - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Jeroen en Ivette Langeveld - WaarBenJij.nu Petronas Towers deel 2 - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Jeroen en Ivette Langeveld - WaarBenJij.nu

Petronas Towers deel 2

Door: Ivette

Blijf op de hoogte en volg Jeroen en Ivette

10 Juni 2010 | Maleisië, Kuala Lumpur

Vandaag een heerlijke zonnige dag. Na een heerlijke nachtrust, zijn we vanochtend door de touroperator wakker gebeld en welkom geheten in Kuala Lumpur. Altijd goed :-)

Na het ontbijt zijn we gaan wandelen richting de Menara KL Toren. Zoals het bord zegt, the smallest tower of the World en 425 meter hoog. Met de lift naar boven en vanaf daar een prachtig uitzicht over KL. Het was helder weer, dus we hadden ver uitzicht. Na nog wat bezichtiging rond en in de toren zijn we verder gaan wandelen. Maar door het warme weer en doordat we nog niet helemaal geacclimatiseerd zijn, zijn we weer richting hotel gegaan. Even bijkomen, zwemkleding aan naar het zwembad….. Heerlijk.

Tegen 6 uur vanavond zijn we richting de Petronas Towers gelopen, of ook wel The Twin Towers genoemd of de KLCC Towers. Vol spanning liepen we hier. 3 jaar geleden hebben we hier een hele dag rondgehangen, omdat het buiten vreselijk K** weer was…. De ervaring was toen erg slecht. En nu liepen we hier met de volle zon op ons hoofd. Beloofd goed te worden en dat was het ook. Nu pas zag ik dat de omgeving hier erg mooi is. Mooie parken, mooie bomen, mooie fonteinen. Dat waren heel wat fotomomentjes waard (deze volgen zo snel mogelijk). Buiten zijn we op bankje gaan zitten en zijn we gaan wachten totdat het langzaam donker werd. De torens werden langzaam mooi verlicht en uiteraard volgden er nog meer fotomomentjes ;-)

En nu zijn we binnen. De winkels zijn hier superluxe. Prada, Louis Vutton, Chanel, Cartier. Allemaal winkels welke ver boven onze creditcard max gaan. Dus kijken, kijken en niet kopen ;-) Maar we genieten nu meer. KL heeft een tweede kans gekregen en maakt deze zeker waar.

Morgen nog één dagje, nog heel wat dingen op ons lijstje die we willen zien. Maar ach, we kijken gewoon hoe de dag loopt. Anders gaan we toch gewoon nog ooit een derde keer heen ;-)

X

• 10 Juni 2010 - 13:11

Pap En Mam:

geniet er maar lekker van, wij zijn erg benieuwd naar de foto's.
    knuffel, mam.