Verjaardagsfeestje bij de Mac ;-)
Door: Ivette
Blijf op de hoogte en volg Jeroen en Ivette
01 September 2009 | Hong Kong, Hong Kong
Je zou denken, 't is maandag, 't zal niet zo druk zijn bij de toeristische bezienswaardigheden, maar nee hoor. Ook dit is the city that never sleeps! Een ware 24-uurs economie. De vorige weblog zaten we nog heerlijk op een terrasje op een behoorlijke hoogte. De tram weer naar beneden was ook best leuk. Het was namelijk best steil en de gaat op hetzelfde spoor omhoog en naar
beneden, dus toen we weer naar beneden gingen was dit achteruit. Nou dan zie je de gebouwen ook best op je afkomen..
Eenmaal beneden begon het al weer wat schemerig te worden en dan kan je zien hoe mooi de gebouwen verlicht zijn. Tussen de gebouwen
door lopen we langzaam weer terug naar de ferry. En onderweg kijken we alleen maar omhoog naar al die verschillende hoogtes.
Geertje volgt het advies van Kees goed op: Kijk goed omhoog en laat tot je doordringen dat je in een andere stad bent.
Nou dat heeft ze gedaan, ze bleef maar omhoog kijken. En Albert en Loes genieten ook van alle dingen die er om hun heen gebeuren.
Tegen een uur of 8 zijn we weer met de ferry aan de overkant aangekomen. Op dat moment hadden we toch best wel honger en helaas hadden we op dat moment onze eerste tropische bui... Op naar een overdekt winkelcentrum, maar we konden geen restaurant vinden. Wel steeds reclame en dat er één zou zijn op die en die verdieping, maar vinden ho maar.
Na lang slenteren zijn we beland in een Mac, altijd handig.... ;-) Maar ja, wij hadden bedacht dat we bij het diner de verjaardagcadeautjes zouden geven aan Albert en Loes, dus zo zaten we bij een uitgebreidde maaltijd van de Mac te kijken hoe
Albert en Loes hun cadeautjes in ontvangst namen, een echt verjaardagfeestje bij de Mac, het ballenbad ontbrak nog ;-)
Door de regenbui was alles smog weer verdwenen en dat vond Jeroen helemaal niet erg. Want het uitzicht op de gebouwen op HK Island was nu veel beter en helderder. Dus liepen we terug over kade en Jeroen ging weer met dat apparaat wat aan zijn
hand is vast gegroeid heel wat plaatjes maken. (O wat ben ik blij dat onze ouders mee zijn, ik loop nu niet meer alleen :-) )
Om half 11 nemen we de shuttle weer terug na het hotel en zo zijn we naar een lange, maar voldane dag weer terug in het hotel.
Ik denk dat we wel lekker kunnen slapen......
welterusten
01 September 2009 - 07:57
Sandra:
Wow, dat ziet er mooi uit zeg. Mam, van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
liefs, Sandra -
01 September 2009 - 09:36
Irene:
Wow dat ziet er mooi uit!!! -
01 September 2009 - 20:18
Janette:
Hey,
Ik heb het een en ander naar jouw emailadres gestuurd (IvetteLangeveld etc...)
Mooi hoor al deze reisverslagen.
Dikke kus