Hop on Hop of
Door: Ivette
Blijf op de hoogte en volg Jeroen en Ivette
01 September 2009 | Hong Kong, Hong Kong
vraag je je af hoe het bevestigt is. Dan zie je ineens een soort steiger van bamboe en daaraan hangt een groot bord. Veel oude en verweerde huizen, kleine ramen en de was hangt uit het raam. De eerste stop was de "ladymarket" Ja ja, eindelijk mocht Loes shoppen ;-) Alle kraampjes liep ze met een big smile bij langs, maar kopen ho maar ;-)
Maar de "ladymarket" was wel een mooi aanzicht. Een lange straat vol met kraampjes en je kon er van alles kopen en zodra je ergens geínteresseerd stond te kijken, werd de prijs met de seconde lager.
Na deze lange wandeling vol met hectiek zijn we weer op de bus gestapt. Albert en Loes zijn er bij de volgende stop weer af gegaan, om naar de jademarkt te gaan. En Jeroen, Ivette en Geertje hadden de hectiek van Hong Kong nu genoeg opgesnoven en zijn weer richting het hotel gegaan. Het zwembad moest immers ook uitgeprobeerd worden :-)
De middag is vandaag dus verder verlopen in twee groepjes en 's avonds was het weer tijd om de koffers en tassen te pakken. Morgen
worden we om 7 uur 's ochtends opgehaald om vervolgens naar Bali te vliegen!
Wij zijn er weer klaar voor :-)
01 September 2009 - 14:53
Irene:
Wat heerlijk om jullie verhalen te lezen!
Jademarkt klinkt ook goed :-)
Weltrusten (wij mogen nog even voor het bedtijd is) en goeie vlucht morgen! Dat was Hong Kong alweer...
Geniet ervan,
Kus, Irene
01 September 2009 - 17:24
Theo En Sjaan:
ja ja ik heb jullie door met die getruckte foto van de zwaan in Rotterdam he nog een fijne vacantie -
01 September 2009 - 17:49
Bonny:
goede reis naar Bali,
hopelijk hebben jullie net zoveel mooie indrukken te verwerken.
En dat jullie goed worden ontvangen in het tehuis. -
01 September 2009 - 18:03
Annie:
Geniet erg van jullie belevenissen, zo kom ik nog eens achter m'n laptop -
01 September 2009 - 18:16
Annemieke:
Wat leuk die verslagen, van jullie reis. Albert en Loes gefeliciteerd met jullie verjaardagen. Geniet maar lekker . Groetjes voor allemaal. -
01 September 2009 - 18:49
Jacqueline (Buuf):
Leuk om jullie belevenissen te lezen.
Goede reis naar Bali. -
01 September 2009 - 19:52
Wim En /An Langeveld:
het lijkt ons een zeer spannende reis, en Loes niet alleen maar kijken he af en toe ook kopen hebben jullie op de jadenmarkt wel gekocht?
Wij wensen jullie veel plezier en een zeer goede reis! -
02 September 2009 - 07:07
Geejee:
wat heerlijk!!! op naar het volgende zwembad in de villatuin!!! !) goede reis family!!!! dikke kus -
02 September 2009 - 12:08
Janneke Offerein:
Hoi Ivette,
Heel veel plezier!!
Groet, Janneke -
08 September 2009 - 19:06
Herti En John:
Loes je ons toch nog even uitleggen wat de jademarkt precies is. Volgens John heeft het met sierraden te maken een edelsteen of zo.