We zijn er
Door: Ivette
Blijf op de hoogte en volg Jeroen en Ivette
07 September 2011 | Maleisië, Kuala Lumpur
Nou even snel een berichtje. Gisteren (dinsdag) zijn we na een goede vlucht aangekomen in Maleisië. Aldaar stond een toyata camry (te groot vond Jeroen) voor ons klaar. Ons avontuur kon beginnen... Rijden aan de linkerkant, wel ff wennen. Na een rit van 1,5 uur kwamen we aan in hotel in Melakka. Mooi hotel, nog net zo mooi als 4 jaar geleden. De eerste dag hebben we rustig aangedaan. Bij het zwembad liggen, stukje wandelen, weer naar het zwembad en na 30 uur op zijn we maar gaan slapen (inmiddels 10 uur 's avonds).
Vandaag helemaal fris en monter was het tijd om Melakka aan mams te laten zien. Althans dat dachten we, in die 4 jaar is er veel veranderd. Veel bijgebouwd en veel opgeruimd, kortom genoeg nieuwe dingen gezien. Maar ook bekende dingen, het nederlands plein, nederlandse begraafplaats en een oud Portugees schip. Net een rivercruise gemaakt. Erg leuk, de rivier is een stuk schoner. En ja ja, onze eerste leguanen weer gezien (zelfs mams was enthousiast). Nu zijn we ons zout en suikergehalte aan het bijvullen bij de Mac (lang leve de free wifi bij de Mac ;-)). We hebben de hele middag nog voor ons. Straks zwemmen en later nog even Chinatown in.
Morgen rijden we naar Cameron Highlands.
Tot snel en de foto's volgen.
X Ivet
07 September 2011 - 06:55
Anita:
Jullie hebben vast mooier weer dan hier. We hebben onze eerste herfststorm gehad :-(
Veel plezier. -
07 September 2011 - 09:02
Janet Scheper:
Hoi hoi,
Zo te lezen hebben jullie het al weer goed voor elkaar :-) !!! Geniet ervan!!
Liefs,
Janet -
07 September 2011 - 17:36
Janette:
Wat een HEERLIJK bericht weer om te lezen :)... Nog geen brokken gemaakt in de auto omdat Jeroen rotonde verkeerde kant op nam ;)? De boys zijn vast jaloers wat de leguanen betreft en ik ook wel op jullie mooie weer ;)....
Lekker GENIETEN, VOORZICHTIG in de bergen en tot horens.
Dikke kus -
08 September 2011 - 12:27
Margriet :
Hoi Ivette, Zijn toch meer mensen die het leuk vinden jullie reisverslag te lezen Ivette, is wel een extra vrije dag waard hè, ha, ha, ha. Zet'm op en we zijn erg benieuwd naar de eerste foto's. (worden veel zout- en suikergehalte bijvullen jongens)
Groetjes uit een nat Assen.